Re: Downloads Site text: Usage Guidelines

Posted by UnderDog on 1207593673
Quote:

Deze ImpressCMS website bevat downloads die de functionaliteit, het gebruik en het uiterlijk van uw ImpressCMS site kunnen uitbreiden. De ImpressCMS Download Bibliotheek is een ontwikkeling van de community. Haar doel is om zo veel mogelijk stabiele en kwalitatief hoogwaardige ImpressCMS compatible addons aan de community beschikbaar te stellen. (To that end, all submissions and reports are reviewed by the Downloads team).

Alleen stabiele en addons die niet in beta fase zijn worden geaccepteerd volgens onze site richtlijnen. Rapporteer gebroken links en help anderen door uw ervaring te delen of meer modules aan te leveren. Op een gecategoriseerde manier kunt u uw weg vinden naar de download :

Modules :
Downloads om de functionaliteit aan uw site toe te voegen. Modules, terwijl deze meestal content en features aan uw bezoekers leveren, kunnen ook de functionaliteit voor de webmaster aanvullen om te helpen bij het administreren van de site.

Extensies : Deze bestanden zijn geen modules, maar zijn nodig, voor het gebruik van bepaalde modules en geven extra code aan de ImpressCMS Core. Zie de aanlever (submission) richtlijnen voor modules en extensies.

Thema's : Thema's kunnen het uiterlijk van uw site veranderen. Zij kunnen uw site een compleet ander uiterlijk geven, de grafische elementen en ook de definities van lettertypes en plaatsing veranderen.

Templates : Templates veranderen het uiterlijk van de modules van uw site. Zij kunnen helpen om de modules voor uw site verder aan te passen en geven hen een uniek uiterlijk die binnen uw site thema passen. Zie de aanlever (submission) richtlijnen voor thema's en templates.

Commentaar richtlijnen : Commentaren worden aangeleverd via de ImpressCMS community website, waarbij de relevante sectie van de site gelinked wordt aan elke module.

U bent van harte welkom om de website te bezoeken!


This Post was from: https://www.impresscms.org/iforum/viewtopic.php?topic_id=1339&post_id=13699